Halldis har tidligere arbeidet som pedagog med barn og ungdom i grunnskolen - ungdomskolen og i videregående skole, samt hatt ulike kurs for voksne og barn. I mange år drev hun med design og produksjon av klær.  I de siste 15 år har hun kun arbeidet kun med billedkunst og malekurs.KURS 1

«SØK DIN  KUNSTNERISKE STEMME»

Helgekurs fra fredag kveld til søndag kveld, ca. 15 timer. (kurset kan også kjøres i ukedagene).


Dette kurset har en lav terskel for å starte med å male med akryl. Det kreves ingen forkunnskap for å delta.

Alle har vi en individuell indre stemme. Denne kan vi finne i musikk, sang og i det å skape med farger, linjer og flater. Å bli bevisst sin indre stemme er en prosess.

Ved enkle og ufarlige metoder er det mulig å åpne opp for kreativiteten. Kurset passer for nybegynnere, og de som har jobbet med bilder i akryl, olje eller akvarell tidligere, og nå trenger et nytt ståsted og ny energi i sitt skapende arbeid, da kan dette kurset bli en ny døråpner. I maleprosessen benyttes «inspirasjonskort», som kursdeltakerene kan benytte som et redskap. Som deltaker får du anledning til å søke i materialer og redskap.

* forløse det skapende i menneskene og å gi kursdeltakerne tillit til å utvikle sitt personlige uttrykk er et av de viktigste målene for kurset.

* finne tilbake til «barnet» i seg selv ved å skape noe.

* leke gir nye krefter!

Sitat: «Ekte kreativitet begynner ofte der språket tar slutt»
« Hjertelig takk for påfyll i sjela! Vi kommer gjerne tilbake på nytt malekurs til høsten!

Da ønsker mannen min også å delta på reisen i malekunsten »
KURS 2

«KREATIVT MALERI» uten og med pensel.

Helgekurs fra fredag kveld til søndag ca. 15 timer. (kurset kan også kjøres i ukedagene).


Har du deltatt på kurset «SØK DIN KUNSTNERISKE STEMME», og ønsker å komme videre i maleprosessen kan dette kurset være døråpner til ny utvikling. På dette kurset får du mulighet til å fordype du deg i å male med akryl. Med enkle metoder får du søke i fargelæren og utforske ulike materialer og metoder. Her jobbes det på papir , papp og munner ut med å male på lerret. Med enkle oppgaver underveis i kurset skapes det en progresjon for hver deltaker. Halldis deler sin metode fra prosess til bilde.


Dette kurset er basert på mer individuell oppfølging fra lærer enn på kurset «Søk din kunstneriske stemme». Du får anledning til å fabulere og intuitivt utvikle din egen motivutvikling. Ved bevisst å benytte «loggbok» i prosessen får du et redskap som du  kan ha nytte av også etter endt kurs. 

Sitat: «Med en kreativ innstilling kan hele livet bli fylt av overraskelser!»
« Hjertelig takk for oss! Vi har masse gode inntrykk, gode tanker, kreative og inspirerende “akrylerende “ nye visjoner i malekunstens ånd. Takk Halldis! Vi ser fram til et nytt kurs til høsten! »
KURS 3

«MALEDAGER I SKOROVAS» - for grupper som ønsker et avbrekk i hverdagen.

I helger eller hverdager. Varighet etter avtale.


Vennegrupper, kollegaer, firmaer og institusjoner kan ta kontakt med Halldis om å få skreddersydd et kursopplegg der gruppen får leke seg med akrylfarger og materialer. Kurset «Søk din kunstneriske stemme» danner rammen rundt dette tilbudet. Målet er å få et «pusterom» i hverdagen og skape ny energi..

Sitat: «KREATIVITET ER IKKE BEGRENSET TIL GALLERIER ELLER FABRIKKER. DEN KAN MED STOR VIRKNING ANVENDES PÅ ALT VI GJØR, PÅ ALT SOM HAR MED LIVET Å GJØRE, I ALLE LIVETS LÆRINGS- OG ARBEIDSMILJØER UANSETT STØRRELSE OG STATUS.»« Mange inntrykk som skal fordøyes her.

Veldig glad for at jeg var tøff nok til å bli med på malekurset! Tusen takk! »
Kommende kurs som enda er under utvikling.

Prosjekt: HALLDIS & HENNES ELEVER.

Et malekurs bygget på kursene «Søk din kunstneriske stemme» og «Kreativt maleri».

Målet med opplegget er å få erfaring i hele prosessen fra ide til en ferdig utstilling som presenteres profesjonelt. Dette prosjektet starter med kursdager der kursdeltagerne jobber på Gammelskolen sammen med Halldis. Kurset avsluttes med en kunstutstilling der kursdeltakerne og Halldis presenterer sine arbeider.

« Takk for et berikende kurs med utfordringer og mye glede, og for ditt inspirerende vesen.

Jeg har virkelig lyst på et videregående kurs. Har alt sagt at jeg ønsker meg kurset i bursdagsgave. Takk for at du satte min interesse for maling i nye dimensjoner! »

Følg med på min blogg for informasjon om kommende og pågående kurs


Min blogg

Følg med på min blogg for informasjon om kommende og pågående kurs


Min blogg